Voteaza Nora pentru Mama!

Mai jos va este prezentat articolul integral. Ramaneti alaturi de noi pentru a afla cele mai importante subiecte din emisiunea Mireasa pentru fiul meu . Nu uitati, asteptam parerile si reactiile dumneavoastra. De aceea, va invitam sa lasati un comentariu acestui articol.

Daca va place acest articol, nu uitati sa acordati un Like folosind butonul de mai sus. De asemenea, va puteti abona paginii noastre de Facebook folosind widget-ul din partea dreapta a site-ului.

Voteaza nora si mama saptamanii in fiecare vineri seara, dupa ora 19:45, online pe http://voteazanorapentrumama.ro.

4 Responses so far.

 1. Anonymous says:

  Andrei si Nicu ar trebui sa plece pt ca sunt falsi si vor sa arate ca ei nu o sa plece datorita publicului pt ca ii iubesc.Sau Andrei vrea sa se desparta de Silvia si vrea sa profite de public ca sa nu-si arate adevaratele motive. Se vede clar ca nu o mai place pe Silvia si ii gaseste tot felul de motive .nicu nu o sa fie cu Catalina pt ca s-a vazut ca ea nu-l place ,dar el saracul spera degeaba ca o sa fie cu ea. Niciodata nu o sa se casatoreasca cit v-a face ce spune mama lui si sper sa realizeze asta ca daca nu asa o sa ramana. Respectatii VA ROG DORINTA LUI ANDREI SI SA VEDETI CA O SA VA MULTUMEASCA MULT SI M-AI ALES SILVIA. ALIN SI ELENA SA VA IUBITI MULT SI SA LE ARATA-TI CA NU VA PASA DE CE SPUN EI.

 2. Anonymous says:

  este bn k a iesit iulia avea gura prea mare sa castige mihaiela si ioan

 3. Anonymous says:

  mult succes dna marioara si adrian

 4. Anonymous says:

  Super cuplu Alexandra Drogos

Leave a Reply